Leveringen

Levering:
Accessoires met een gewicht van maximum 30 kg en maximumlengte 1,50 meter kunnen geleverd worden. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw pakket. Voor Nederland is het maximale gewicht 20 kg,  de maximale afmetingen zijn 60cm x 60cm x 55cm.

Verzending binnen Belgïe

Verzending  naar Nederland

Tot 5 Kg = € 5.70

Tot 1 Kg = € 9.60

Van 5 Kg tot 10 kg = € 6.20

Van 2 Kg tot 9 kg = € 12.60

Van 10 Kg tot  30 Kg = € 10.70

Van 10 Kg tot  20 Kg = € 21.60


Leveringen in België worden verwerkt via bpost levering en gebeuren in principe de volgende w
erkdag na verzending op het door u opgegeven adres.  Na verzending sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om uw bestelling te volgen d.m.v. Track &Trace. Leveringen naar Nederland gebeuren doorgaans met PostNL.
Verzendingen naar het buitenland zijn mogelijk, vraag eerst naar de verzendkosten op volgend mailadres verzendkosten@grouppashuysen.be

Afhaling:
De klant kan ook kiezen voor afhaling in één van onze vestigingen. Accessoires die door hun gewicht of omvang niet aanvaard worden voor levering door BPost,  dienen afgehaald te worden in één van onze vestigingen te Aarschot – Leuven – Tienen – Sint-Truiden of Genk. (op te geven bij de bestelling)

Bezorgtermijn:
De bezorgtermijn is afhankelijk van onze voorbereidingstijd (24h-48h)  en de storting  van uw betaling op onze rekening. De klant ontvangt steeds een e-mail wanneer er kan afgehaald worden in één van onze vestigingen of bij vertrek voor levering.